Sade kristallisuolasuihke Näytä suurempana

Sade kristallisuolasuihke 100 ml

401

Super-suosittu Sade-kristallisuolasuihke on raikas apu rasittuneelle iholle. 

Saatavana nyt uudistuneessa suihkepullossa. 

Tiedot

1859 Tuotteet

8,90 €

Tiedot

Kristallisuolan  mineraalipitoinen koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa luonnonmukaisella tavalla, ilman haitallisia kemikaaleja tai teollisia lisäaineita.

Sade kristallisuolasuihke soveltuu monipuoliseen päivittäiseen käyttöön rauhoittaen, tasapainottaen ja hoitaen ihoa. Voidaan käyttää myös kasvoveden tilalle tai vaikka käsivoiteena. Erittäin monikäyttöinen. Viimeistelee erinomaisesti Sade oliiviöljy kristallisuola kuorintaöljy hoidon. Kokeile myös hius- ja kasvovetenä. Suihkeeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta appelsiinin kukka ja vanilijauute tuovat siihen miellyttävän tuoksu.

Sade kristallisuolasuihke sopii erityisen hyvin mm.

  • allergisille
  • atoopikoille
  • aknen ja psorin hoitoon
  • hyttysen puremiin
  • päänahan ongelmiin
  • kutinaan
  • turvotuksiin
  • auringon polttamalle iholle
  • käsivoiteen tilalle
  • kasvovetenä ym.


Laadukkaat Sade ihon- ja hiustenhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteissa on käytetty runsaasti luonnollisia, hoitavia ainesosia. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt hemmottelevat ihoa ja huksia. Himalajan kristallisuola tuo tuotteisiin raikkaan tuulahduksen vuorenrinteiltä. Suola desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä.

Sade-tuotteet sopivat kaikille mutta erityisesti ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikolle, allergisille ja atoopikoille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Ingredients: Aqua, Maris Sal, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Glycerin, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

TUOTESELOSTE: Raaka-ainetietoja Sade suolaspray (PDF)

SADE-SARJAN ESITE: https://tuisa.fi/img/cms/Tuisan_Sade_tuotesarja.pdf

********

ASIAKASPALAUTTEITA:

"Sade suolasuihke on hyvä apu rasvaisen ihon hoitoon. 
Kasvovetenä aamuin illoin se auttaa tasapainottamaan talin tuotantoa.

Oma lapsenlapseni on saanut atooppiseen ihottumaansa apua Sade suolasuihkeesta. Hänellä oli jo ihan pienenä tyttönä kutiava ihottuma varsinkin taivekohdissa - mutta välillä muuallakin käsivarsissa ja jaloissa. Keksimme silloin kokeilla Sade suolasuihketta ihottumaan. Kutina loppui, iho rauhoittui ja parani. Ihottuma oli jo pitkään poissa mutta uusi tämän vuoden alkukesästä. Sade suolasuihke auttoi taas ihottumaan niin, että iho on kunnossa."

Mervi Sahlberg, Naantali

Arvostelut

Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Kirjoita arvostelu

Sade kristallisuolasuihke 100 ml

Sade kristallisuolasuihke 100 ml

Super-suosittu Sade-kristallisuolasuihke on raikas apu rasittuneelle iholle. 

Saatavana nyt uudistuneessa suihkepullossa. 

Kirjoita arvostelu