KORKUT, OLIVOS ja ZEY TEEN oliiviöljysaippuat

Oliiviöljy ihonhoidossa

Oliivi- eli öljypuu on hyvin vanha viljelyskasvi ja sitä on muinaisista ajoista saakka viljelty Välimeren alueilla.
Oliiveista saadaan puristamalla oliiviöljyä, joka on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa.

Tuisan oliiviöljysaippuat

Saippuoissamme käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Monikäyttöisillä saippuoilla voi pestä ihon ja hiukset, ja ne sopivat kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippuat sopivat myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin.

UUTUUKSIA! Luonnollisen tuoksuiset aasinmaito-, kamelinmaito- ja vuohenmaito oliiviöljysaippuat on pakattu ihastuttaviin puuvillapusseihin ja ne ovat täynnä ravitsevia aineita. Tyylikkääseen koteloon pakattu palashampoo on tehokas apu mm. taistelussa hiustenlähtöä vastaan. Tutustu ja ihastu! 
Palasaippuat

tu-84c.jpg

UUTUUS! OLIVOS AASINMAITO OLIIVIÖLJY-PALASAIPPUA PUUVILLAPUSSISSA 150 g

Aasinmaito on täynnä ihoa ravitsevia aineita, jotka kiinteyttävät, uudistavat, korjaavat ihon vaurioita ja ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa. Aasinmaito sisältää on runsaasti mm. E-vitamiinia, aminohappoja, vitamiineja A, B1, B6, C, D, E, Omega 3 ja 6. 

Aasinmaidon ihoa kosteuttavia, vahvistavia ja pehmentäviä ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy.

Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. 

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Donkey Milk.


tu-83c.jpg

UUTUUS! OLIVOS KAMELINMAITO OLIIVIÖLJY-PALASAIPPUA PUUVILLAPUSSISSA 150 g

Kamelinmaitosaippuaa on käytetty kauneudenhoidossa jo vuosisatojen ajan eikä ihme, sillä kamelinmaito on täynnä ihoa ravitsevia aineita, jotka pehmentävät ja suojaavat ihoa pitäen sen joustavana, vähentävät ikääntymisen merkkejä ja ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa. Kamelinmaito sisältää on mm. A-, B1-, B2-, B12-, D- vitamiineja sekä karoteenia, jotka suojaavat ihoa auringon haittavaikutuksilta. 

Kamelinmaidon ihoa kosteuttavia, suojaavia ja pehmentäviä ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy.

Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin.

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Camel Milk.


tu-82c.jpg

UUTUUS! OLIVOS VUOHENMAITO OLIIVIÖLJY-PALASAIPPUA PUUVILLAPUSSISSA 150 g

Vuohenmaito on täynnä ihon soluja uudistavia ravintoaineita ja se sisältää monia vitamiineja kuten A, C, D, E ja B. 

Vuohenmaito oliiviöljysaippua hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Sen sisältämä maitohappo auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta tasaisemman ja raikkaamman. Vuohenmaidon ihoa kosteuttavia, vahvistavia, pehmentäviä ja uudistavia ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy.

Monikäyttöinen saippua sopii erinomaisesti myös meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen. 

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Goat Milk.tu-76c.jpg      Timjami2.png

OLIVOS TIMJAMI-OLIIVIÖLJYSAIPPUA 126 g

Timjamin virkistävää tuoksua ja ihoa puhdistavaa tehoa, erityisesti rasvaiselle ja akneiholle.

Inredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Thymus Vulgaris Leaf.tu-78c.jpg     

OLIVOS RUUSU-OLIIVIÖLJYSAIPPUA 126 g

Ylellisen ruusuinen, hivelevän tuoksuinen saippua tekemään arjesta hieman luksusta.

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool


tu-80c.jpg      

OLIVOS LAVENTELI-OLIIVIÖLJYSAIPPUA 126 g

Saippua jossa tuoksuu Välimeren kesä!

Ingrendients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Coumarin Lianool


tu-77c.jpg  Aloe2.png

OLIVOS ALOE VERA -OLIIVIÖLJYSAIPPUA 126 g

Aloe vera, yhtäaikaa tehokas ja hellävarainen ihon hoitaja: puhdistaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa.

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Alpha-Isomethyl Lonene, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronello, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate.


       Laakerinlehti2.png

OLIVOS LAAKERINLEHTI-OLIIVIÖLJYSAIPPUA 126 g

Mausteisen raikas tuoksu ja luonnollista puhtautta iholle.

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Butylphenyl Menthylpropional, Coumarin, Limonene, Sodum Chloride, Laurus Nobilis Leaf.


tu-81c.jpg     Aprikoosi2.png

OLIVOS APRIKOOSI-OLIIVIÖLJYSAIPPUA 126 g

Aprikoosi hoitaa ja hellii ihoa. Raikas hedelmäinen tuoksu.

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Lianool.


tu-82c.jpg

UUTUUS! KORKUT OLIIVIÖLJY-PALASAIPPUA PUUALUSTALLA 180 g

Tyylikkäästi luonnollisiin materiaaleihin pakattu oliiviöljy-palasaippua puisella alustalla.
Luonnollisen oliiviöljyn tuoksuinen saippua ihaniin kylpyhetkiin.

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.


tu-82c.jpg

UUTUUS! OLIVOS-PALASHAMPOO 125 g

Oliiviöljy palashampoo on luonnollisen tuoksuinen shampoo ihaniin kylpyhetkiin. 

100% ekstra-neitsytoliiviöljystä ja sumakkikasveihin kuuluvasta pistaasista (Pistacia terebinthus) 
tehty palashampoo hoitaa hiuksia ja tekee niistä ilmavat sekä luonnollisen kiiltävät. 
Se on tehokas apu taistelussa hiustenlähtöä vastaan. Shampoo ravitsee hiuksia ja tekee 
niistä pehmeät. Estää myös päänahan hilseilyä.  

Ingredients: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Pistacia Terenbinthus Seed Oil.

Nestesaippuat

tu-84c.jpg

UUTUUS! OLIVOS VUOHENMAITO-OLIIVIÖLJYSAIPPUA 450 ml

Vuohenmaito on täynnä ihon soluja uudistavia ravintoaineita ja se sisältää monia vitamiineja kuten A, C, D, E ja B. Vuohenmaito oliiviöljy nestesaippua hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Sen sisältämä maitohappo auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta tasaisemman ja raikkaamman. Vuohenmaidon ihoa kosteuttavia, vahvistavia, pehmentäviä ja uudistavia ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy. 

Monikäyttöinen saippua sopii erinomaisesti myös meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen. Se sopii päivittäiseen kauneudenhoitoon pitämään ihosi terveenä ja hehkuvana. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. 

Ing: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, , Coconut Acid, Parfum, Triethanolamine, Propylene Glycol, Coconut Acid, Parfyum, Goat Milk, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


tu-84c.jpg

UUTUUS! OLIVOS OLIIVIÖLJY-KÄSISAIPPUA 500 ml

Saippua joka samalla hoitaa käsiesi ihoa ja tekee ihosta
pehmeän ja miellyttävän tuntuisen, tyylikkäässä pumppupullossa.

Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coconut Acid, Parfum, Propylene Glycol, Coconut Acid, Parfyum, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol,  Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


tu-83c.jpg

ZEY TEEN OLIIVIÖLJY-SUIHKUGEELI 400 ml

Suihkugeelillä puhdistat ja hoidat koko vartalon ihoa.

Inredients: Aqua, Potassium Olivate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Coconut Acid, Triedthanolamine, Propylene Glycol, Citric Acid, Hydrogenatede Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Leithin, Parfum, Eugenol, Hydroxycitronella, Isoeugenol, Alpha-Amyl Cinnamic Aldehyde, Alpha-Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Methyl lonone Mixed Isomers, Alpha-Methyl-1, 3-Benzodioxole-5-Propionaldehyde, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone.


tu-82c.jpg

ZEY TEEN OLIIVIÖLJY-SHAMPOO 400 ml

Oliiviöljyshampoolla saat hiuksistasi taipuisat ja kiiltävät.

Inredients: Aqua, Potassium Olivate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Laureth Sulfate, Coconut Acid, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Parfum, Eugenol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Alpha-Amyl Cinnamid Aldehyde, Alpha-Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Edtha, Decyl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone.
71570-8.jpeg

Olivos- ja Zey teen -oliiviöljysaippuoiden valmistaja on Korkut.
Saippuat tehdään huolella ja perinteitä vaalien käsityönä.
Oliiviöljysaippua on hellävarainen ja hemmotteleva
saippua ihon ja hiusten pesuun.

Saippuasarjamme sisältää ihania tuoksuja:
ruusua, leventelia, timjamia, aprikoosia...