tuisa

ruokasuola ja maustesuolat

aromi

Yleismauste kaikkiin ruokiin

Himalajan aromisuola on mainio yleismauste kaikkeen ruoanlaittoon. Se tuo ruoan ominaismaun pintaan luollisella ja raikkaalla tavalla.

Ainekset: suola(67%), glukoosi, perunatärkkelys, soijaproteiinihydrosylaatti, sipuli, hiivauute, valkosipuli, armoit (kurkuma, muskottipähkinä).

sitruunapippuri

Raikasta makua

Himalajan sitruunapippurisuola on kuin raikas kevään päivä keittiössäsi. Se on oivallista varsinkin kalaruokiin, joiden maun se lempeästi nostaa esiin. Sopii hienosti myös kanaan ja salaatteihin.

Ainekset: suola (59%), mustapippuri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sokeri, maissitärkkelys, paprika, sipuli, aromi (sitruuna).

valkosipuli

Aromikas pöytämauste

Himalajan valkosipulisuola on luonteikkaan aromikas pöytämauste, joka sopii kaikkeen ruanlaittoon.

Ainekset: suola (77%), valkosipuli, perunatärkkelys.

hot-shot

Luonnetta ruoanlaittoon

Himalajan hotshot-suolan vahva ja rikas maku syntyy vuoriston raikkeiden mineraalien kohdatessa tummat ja tuliset etelän mausteet. Tuo terävyyttä ja luonnetta kaikkeen ruoanlaittoon.

Ainekset: suola (65%), mustapippuri, cayenne.

tomaatti

Välimeren tunnelmaa

Himalajan tomaattisuola on tuulahdus vuoriston raikkautta ja Välimeren lämpimiä iltoja. Se on erinomaista etenkin italialaistyylisiin ruokiin, patoihin ja keittoihin.

Ainekset: suola (65%), tomaatti, tumma ruokosokeri, perunatärkkelys, basilika, rypsiöljy.

yrtti

Pehmeitä makuja

Himalajan yrttisuola tuo raikkaan vuoristopuutarhan keittiöösi. Se on monipuolinen yleismauste, joka käy erityisen hyvin kasvisruokiin, keittoihin ja salaatteihin.

Ainekset: suola (72%), yrtit (persilja, basilika, liperi, meirami, rosmariini, timjami), glukoosi, sipuli, valkosipuli.

Kristallisuola on puhdasta, käsittelemätöntä ja mineraalirikasta suolaa. Kauniin väristä kristallisuolaa käytetään ruoanlaitossa ja mausteena kuten tavallista suolaa. Se on aromaattisen makuista ja korostaa upeasti ruoan makua. Säilytä kristallisuola ilmatiiviisti valolta suojattuna.

PAKKAUKSET:

  • suolasirotin
  • suolamylly
  • 500 g ja 1000g

Tuisan mausteseoksissa käytetty kristallisuola on puhdasta ja mineraalirikasta luonnonsuolaa. Seoksissa ei ole keinotekoisia lisä. tai säilöntäaineita - vain aitoja luonnontuotteita.

Himalajan kristallisuola

Suurin osa maailman suolasta saadaan maaperään kerrostuneista suolaesiintmistä sekä merestä haihduttamalla merivettä. Kristallisuolaa louhitaan Himalajan vuoriston alaosista, jonne suola on jäänyt puristuksiin miljoonia vuosia sitten. Paine on aiheuttanut suolan rakenteen kristallisoitumisen.

Puhtain kristallisuola on kiven ja tummanharmaan kivisuolan seassa punertavan valkoisina suonina. Värinsä vuoksi kristallisuolaa kutsutaan myös ruususuolaksi. Kristallisuola on luonnonvara jonka esiintymiä on harvassa ja sen mekaaninen louhinta on mahdotonta. Kristallisuolaa kutsuttiinkin ennen "kuninkaiden suolaksi", sillä se oli vain harvojen etuoikeus.