Sade

tuotteet hiusten ja ihon hoitoon

KOSTEUTTAA, RAVITSEE JA VAHVISTAA HIUKSIA SEKÄ IHOA LUONNOLLISESTI

71570-8.jpeg

Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. 

Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt ja -uutteet sekä ecocert-hyväksytyt ainesosat hoitavat ja hemmottelevat ihoa sekä hiuksia. 

Kaikissa Sade-tuotteissa käytetään keskeisenä tehoaineena HIMALAJAN KRISTALLISUOLAA, joka on mineraalirikas luonnonsuola. Se hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa ja sillä on luontaisesti desinfioiva vaikutus. Suola tasapainoottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä. 

Sade-sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille, niin naisille kuin miehillekin. Erityisen hyviä tuotteet ovat
* allergisille
* atoopikoille
* aknen ja psorin hoitoon
* päänahan ongelmiin
* kutinaan
* punoitukseen
* ärtyneelle iholle. 

Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. 

Kuorintaöljy

Sade-kuorintaöljyssä yhdistyvät oliiviöljyn (luomu) ja Himalajan kristallisuolan hoitavat vaikutukset virkistävään piparminttuöljyyn. Kuorintaöljyllä tehty hoito tekee ihosta silkinpehmeän ja vaikutukset voit nähdä heti: iho elpyy ja tasapainottuu.

Sopii kuivalle ja herkälle iholle sekä iho-ongelmien hoitoon.

Ruusu-kylpysuola

Sade-kylpysuola on ruusuisen ylellinen tuote. Se sisältää aitoa Himalajan kristallisuolaa ja ruusun terälehtiä. Suola hoitaa ihoa puhdistaen ja pehmentäen sitä.

Sade Ruusu-kylpysuola soveltuu sekä jalkakylpyihin että kokovartalokylpyihin.

Hoitoaine

Sade-hoitoaine on hellävarainen hiuksille ja päänahalle. Se sisältää mustaherukan siemenöljyä, luomu-jojobaöljyä ja Himalajan kristallisuolaa. Jojobaöljy antaa kiiltoa ja hoitavuutta hiuksille rasvoittamatta niitä. Mustaherukan siemenöljy on tehokas hiusten uudistaja ja ravitsija, ja ehkäisee myös hilseen muodostumista. Himalajan kristallisuolaa hoitaa ja tasapainottaa tehokkaasti päänahan ongelmia, antaa hiuksille luonnollista elinvoimaa.
Sade-hoitoaineen sisältämä Himalajan kristallisuola on yksi maailman mineraalirikkaimmista luonnonsuoloista. Suolan desifioiva ja hoitava vaikutus rauhoittaa nopeasti paanahan kutinaa. Kevyesti hajustettu.

Shampoo

Sade-shampoo on hellävarainen shampoo herkälle päänahalle. Sen sisältämä mustaherukansiemenöljy (luomu), arganöljy (luomu) sekä Himalajan kristallisuola hoitavat hellästi hiuspohjaa. Sopii erityisen hyvin kutiavalle ja oireilevalle päänahalle.

Sade-shampoon sisältämä Himalajan kristallisuola on yksi maailman mineraalirikkaimmista luonnonsuoloista. Suolan desifioiva ja hoitava vaikutus rauhoittaa nopeasti päänahan kutinaa. Hajusteeton.

Kristallisuolasuihke

Raikas apu rasittuneelle iholle! Sade-kristallisuolasuihke soveltuu hyvin monipuoliseen päivittäiseen käyttöön. Se rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja korvaa kasvoveden käytön. Suihke viimeistelee erinomaisesti Sade-kuorintaöljyllä tehdyn hoidon. Suihkeeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta appelsiininkukka ja vaniljauute tuovat siihen miellyttävän miedon tuoksun. Kuorinnan jälkeen voit tehostaa hoitoa suihkuttamalla iholle Sade-kristallisuola-suihketta!

Sade-suihke sopii erityisen hyvin allergisille, atoopikoille, aknen ja psorin hoitoon, hyttysen puremiin, päänahan ongelmiin, kutinaan, turvotuksiin, auringon polttamalle iholle, kasvovedeksi

Käsivoide

Sade-käsivoide sisältää useita tehokkaita, hoitavia luomuöljyjä kuten argan-, mustaherukansiemen- ja manteliöljyä sekä aloe veraa. Sade-käsivoide hoitaa ja ravitsee ihoa. Voide soveltuu erinomaisesti ongelmaihon hoivaamiseen. Hajusteeton.

Kristallisuola tasapainottaa tehokkaasti ihoa. Mustaherukan siemenöljy on monipuolinen, hoitava öljy joka sisältää mm. runsaasti omega-rasvahappoja. Se vahvistaa ihon suojakerrosta ja on tehokas apu esim. atooppiselle iholle. Hienostunutta arganöljyä käytetään korkealuokkaisissa kosmetiikkatuotteissa. Se hoitaa ihoa ja palauttaa ihon kimmoisuuden silottaen ryppyjä. Manteliöljy sisältää runsaasti oleiinihappoja jotka imeytyvät tehokkaasti silottaen ja hoitaen ihoa. Aloe vera kosteuttaa, tasapainottaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Se parantaa tulehduksia ja nopeutta ihon luonnollista parantumisprosessia sekä parantaa ihoärsytystä.

Vartalovoide

Sade kristallisuola-kookos vartalovoide kosteuttaa, hoitaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

Luomu-kookosöljy on tehokas ja pitkäaikainen ihon kosteuttaja. Luomu-oliiviöljy uudistaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Karite voipuun rasvalla on soluja uudistava ominaisuus. Luomu-jojobaöljy kosteuttaa, silottaa ja vahvistaa ihoa. Kristallisuola hoitaa, desinfioi ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Hajusteeton.

Hoitava salva

Sade kristallisuola-kookos salva suojaa, hoitaa ja kosteuttaa ihoa hellävaraisesti

Luomu-kookosöljy on tehokas ja pitkäaikainen ihon kosteuttaja. Luomu-mehiläisvaha suojaa, pehmentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Karite voipuun rasvalla on soluja uudistava ominaisuus. Kristallisuola hoitaa, desinfioi ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Hajusteeton.

Hammastahna

Sade kristallisuola-aloe hammastahnan luonnollinen koostumus puhdistaa hampaat raikkaan puhtaiksi

Luontaisesti antibakteerinen kristallisuola ja aloe vera -kasvin tehoaineet yhdessä hoitavat suun limakalvoja. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Hammastahnaa on saatavana sekä fluorilla että ilman fluoria. Fluorihammastahna sisältää natriummonofluorofosfaattia eikä sitä suositella alle 7-vuotiaille lapsille.

SADE-SARJAN ESITE

TUOTESELOSTEET


ASIAKASPALAUTTEITA

"Olen itse jo eläkkeelle jäänyt kosmetologiyrittäjä ja ihastuin Sade-tuotteisiin jo hoitola-aikanani. Tein paljon esim. ihonpuhdistuksia nuorille ja suosittelin kotihoitoon Sade-tuotteita koska ne ovat puhtaita, desinfioivia, rauhoittavia luonnontuotteita. Moni nuori sai niistä avun akneen ja epäpuhtauksien hoitoon. Opiskelevat nuoret olivat hyvin kiitollisia siitä, että ihonhoitoon löytyi edullisia ja laadukkaita tuotteita, joihin heilläkin opiskeluaikana oli varaa.

Sade suolasuihke on hyvä apu rasvaisen ihon hoitoon. Kasvovetenä aamuin illoin se auttaa tasapainottamaan talin tuotantoa.

Oma lapsenlapseni on saanut atooppiseen ihottumaansa apua Sade suolasuihkeesta. Hänellä oli jo ihan pienenä tyttönä kutiava ihottuma varsinkin taivekohdissa - mutta välillä muuallakin käsivarsissa ja jaloissa. Keksimme silloin kokeilla Sade suolasuihketta ihottumaan. Kutina loppui, iho rauhoittui ja parani. Ihottuma oli jo pitkään poissa mutta uusi tämän vuoden alkukesästä. Sade suolasuihke auttoi taas ihottumaan niin, että iho on taas kunnossa.

Sade-kuorintaöljyä olen itse käyttänyt vartalon kuorintaan. Keväällä ennen auringonottokautta kannattaa iho kuoria kuolleista ihosoluista, jotta saa tasaisen rusketuksen. Sade-kuorinnan jälkeen iho on uskomattoman pehmeä ja raikas ilman kuivattavaa vaikutusta, koska siinä on öljy mukana.

Sade suolasalva auttaa myös hyttysten pistoihin ja varsinkin siihen kutinaan. On omakohtaista kokemusta ja olen suositellut sitä muillekin."

Mervi Sahlberg, Naantali