Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuluuko suolavalaisin/lyhty käytössä?

Ei kulu. Kristallisuolan ominaisuuteen kuuluu negatiivisten ionien tuottaminen. Kun suola ei ole tekemisissä kosteuden kanssa, siitä ei irtoa suolaa.

Miten kristallisuola vaikuttaa verenpaineeseen?Kristallisuolan käyttö tasapainottaa verenpainetta, se siis voi jopa laskea sitä. Tämä edellyttää, että suolaa käytetään kohtuudella. Ihmisen keskimääräinen tarve on 5g päivässä. Kristallisuola on kuitenkin aina paljon parempi vaihtoehto kuin tavallinen suola.

Onko kristallisuolassa jodia?

Kristallisuola sisältää lukuisia eri alkuainetta, myös jodia luonnostaan suolassa esiintyvä määrä.

Miten kristallisuola eroaa tavallisesta merisuolasta?

Kristallisuola louhitaan kalliosta, jossa se on säilynyt puhtaana suojassa saasteilta. Kristallisuola sisältää monipuolisemmin mineraaleja kuin merisuola.

Crystal DEO tuotteet

Onko deodoranttinne turvallista käyttää?

Kyllä, Crystal Body -deodoranttisarja on turvallista käyttää. Itseasiassa, monet terveysalan ammattilaiset suosittelevat näitä tuotteita. Syövänhoitokeskukset ympäri maailmaa suosittelevat Crystal Body deodoranttia.

Miten minun tulisi käyttää Crystal –deodorantteja saadakseni parhaat tulokset?

Käytä Crystal –deodorantteja puhtaalle iholle (ihanteellisesti heti suihkun tai kylvyn jälkeen). Näin toimiessasi hienhajua tuottavien bakteerien kasvu ihollasi hidastuu ja ehtyy. Deodoranttipuikon ja –kiven käyttäjien tulee muistaa kostuttaa tuote ennen käyttöä.

Lopettaako Crystal –deodorantti hikoilemiseni?

EI. Vain kaupalliset deodorantit, jotka on tehty haitallisista aineista, kuten alumiinikloorihydraatista, alumiini-zirkoniumista, lopettavat hikoilun. Ne tekevät niin koska ne tukkivat huokoset. Suolamineraaleista tehdyt Crystal –deodorantit estävät hienhajun koko päivän – luonnollisella tavalla.

Hiki

Hiki, luonnollinen elimistön toiminto, on hajuton kehon erite. Rauhaset, jotka löytyvät kainaloista, kämmenistä, otsalta ja jalkapohjista erittävät veden, suolan, virtsa-aineen ja maitohapon sekoitusta. Keho karkottaa myrkkyjä ja säännöstelee lämpötilaa hien erityksen avulla. Hiestä voi tulla houkutteleva koti hajuja erittäville bakteereille. Liiallinen hiki voi johtua liikahikoilusta, joka voi ilmetä vahvana hienhajuna.

Hienhaju

Hienhaju on epämiellyttävä haju, joka muodostuu kun hiki sekoittuu ihon bakteerien kanssa. Bakteerit viihtyvät hien aiheuttamissa kosteissa olosuhteissa ja tällöin ne myös lisääntyvät. Yleisesti saippualla ja vedellä peseytyminen, sekä deodorantin käyttö estävät hienhajua.

Deodorantit

Suurin osa kaupallisista deodoranteista on sisältävät epätoivottuja kemikaaleja, joita ovat muun muassa alumiinikloorihydraatti, alumiinizirkonium, parabeenit ja ftalaatit. Crystal -deodorantit sen sijaan on tehty 100% luonnollisesta mineraalisuolasta, joka muodostaa näkymättömän kerroksen ihollesi, ja estää hienhajua aiheuttavia bakteereja kasvamasta. Environmental Working Group on todennut Crystal-deodorantit parhaaksi arvioidessaan deodoranttien ainesosien turvallisuutta.
(www.ewg.org).

Mitä deodoranttisi sisältää?

Seuraavat ainesosia, joita kaupalliset deodorantit yleensä sisältävät, pitäisi välttää: Alumiinikloorihydraatilla ja alumiini-zirkoniumilla on hikoilua estävä vaikutus, joka saattaa vaikuttaa negatiivisesti hien kehittymiseen ja eritykseen, josta on syytä olla huolissaan. (Lähde: Environmental Working Group)

Ftalaattien on havaittu häiritsevän umpieritysrauhasten toimintaa. Monien ftalaattien yhdisteet on havaittu aiheuttavan alentumista siittiöiden määrässä, kivesten surkastumista ja rakenteellisia poikkeavuuksia testattujen uroseläinten lisääntymisjärjestelmissä. Muutamat tutkimustulokset ovat osoittaneet yhteyden ftalaattien ja maksasyövän välillä, perustuen U.S Center for Disease Controllin 2005 tehtyyn kansalliseen tutkimukseen ihmisten altistumisesta ympäristön kemikaaleille. (Lähde: Environmental Working Group)

Parabeenit imeytyvät vahingoittumattoman ihon läpi sekä ruoansulatuskanavan ja veren kautta. Mittavia pitoisuuksia kuutta eri parabeenia on ollut tunnistettavissa rintasyövän koepalanäytteistä. (Lähde: BreastCancerFund.org)

Crystal –deodorantit eivät sisällä alumiinikloorihydraattia, alumiini-zirkoniumia, ftalaatteja tai parabeeneja.